Valikko
Tyylikkäät ja toimitusvarmat

Peliasut jääkiekkoon

Pyydä tarjous!
Peliasut jääkiekkoon
Teamprintin peliasut ja pelipaidat jääkiekkoon ovat vaivaton ja toimitusvarma tapa hankkia peliasut joukkueelle ja koko seuralle. Sublimaatiopainatus mahdollistaa seurallenne yksilöidyt jääkiekkopeliasut laadukkaalla painojäljellä, pienemmillä kustannuksilla ja ilman turhia, ommeltuja, repsottavia ja putoilevia merkkauksia.
Helppoa ja tyylikästä

Vastaatko jääkiekkoseurasi tai -joukkueesi peliasujen hankinnasta?Onko peliasujen hankinta hidasta ja turhauttavaa? Merkkaaminen vaivalloista? Lisätilaus tuskaista?

Teamprintin sublimaatiopainatuksella valmistetut peliasut ovat helppo ja käytännöllinen ratkaisu, joka helpottaa peliasuista vastaavien seura-aktiivien arkea.

Suunnittelemme ja valmistamme joukkueellesi yksilöidyt, seuran historiaan ja identiteettiin sopivat peliasut omalla tehtaallamme Kokkolassa. Saat peliasut jääkiekkoon kätevästi myös osana seurapakettia.

Teamprintin seurapaketti on seuran toimihenkilöiden ehdoilla suunniteltu palvelumalli, jossa olemme ajatelleet peliasujen ja muiden seuravaatteiden hankintaprosessin asiakkaamme puolesta alusta loppuun saakka. Seurapakettimme vastaa erityisesti jääkiekkoseurojen tarpeisiin ja siksi moni suomalainen iso jääkiekon junioriseura luottaakin Teamprintiin.

Palvelemme ripeästi ja vaivattomasti jääkiekkoseuroja ympäri Suomen. Saat peliasut jääkiekkoon myös osana laajempaa seurapakettia.


Tyylikkäät ja toimitusvarmat peliasutSublimaatiopainatus mahdollistaa seurallenne yksilöidyt peliasut laadukkaalla painojäljellä ja pienemmillä kustannuksilla.

 1. Graafikon suunnittelema peliasu
 2. Täysin räätälötävissä
 3. Yksi hinta, ei painokuluja
 4. Valmistus suomalaisena käsityönä
 5. Nopeat toimitukset & täydennykset

Kiinnnostuitko? Soita minulle,
niin kerron mielelläni lisää.


Niklas Byskata puh. 040 737 1086040 737 1086,


Tyylikästä

Millainen on Teamprintin peliasu jääkiekkoon?Teamprintin sublimaatiopainetut jääkiekkoasut koostuvat pelipaidasta, housunpäällisistä ja jääkiekkosukista.

Logot, numerot, nimet ja mainokset sisältyvät jääkiekkoasun hintaan ja ne painetaan sublimaatiotekniikalla pysyvästi asuun. Pääset eroon peliasuun erikseen ommelluista, repsottavista, vaarallisesti jäälle tippuvista nimi- ja sponsorilapuista.

Valmistamme peliasun jääkiekkoon soveltuvista, laadukkaista materiaaleista. Nämä kiekkoasut kestävät kovaa peliä ja kovaa pesua.

Jääkiekkopeliasumme ovat juuri sinun seurallesi yksilöityjä ja ne on toteutettu näyttävillä yksityiskohdilla. Teamprintillä peliasun suunnittelee aina graafisen suunnittelun ammattilainen.Salon Kiekkohait iloisissa tunnelmissa Teamprintin peliasuissa. Kuva: Elli Toivonen


Teamprint suunnittelee seurallesi yksilöidyn peliasun jo tarjousvaiheessa ja esittelee ehdotuksen peliasusta selkeinä ymmärrettävinä havainnekuvina. Näet ehdotuksemme ennen kuin teet ostopäätöksen.

Peliasut jääkiekkoon hankit ja lisätilaat seuran omasta verkkokaupasta, jonka toteutamme sinulle veloituksetta osana seurapaketti-palveluamme. Kun me valmistamme peliasusi alusta loppuun itse, peliasujen lisätilaus yksittäiskappaleinakin on uskomattoman helppoa ja nopeaa.


Markkinoiden tyylikkäin peliasu jääkiekkoseuroille


Sublimaatiopainetut peliasut sopivat jääkiekkoonSublimaatiolla toteutettu peliasu on yleistynyt nopeasti jääkiekkoseurojen käytössä.

Sublimaatiopainatuksessa pelipaidan kuviot, värit, numerot, nimet, logot ja mainokset tulostetaan ensin digitaalisesti paperille. Tämän jälkeen väri siirretään sublimaatiokoneen lämmön kautta suoraan kankaaseen niin, että värit liukenevat kuumuudessa ja muuttuvat kaasuksi, joka imeytyy suoraan kankaaseen.

Sublimaatiopeliasussa kaikki merkkaukset sisältyvät siis itse asun kankaaseen ja myös tuotteen hintaan. Jääkiekon peliasuissa tämä on merkittävä, joukkueen jokapäiväistä tekemistä helpottava asia. Peliasun hinta on aina sama riippumatta mainospainatusten määrästä.

Laadukkaat lajiin sopivat kangasmateriaalimme ja sublimointi takaavat, että pelipaita ei haalistu vaan kestää kunnon pesua ja kulutusta erinomaisesti.
Toimitusvarma

Jääkiekon peliasut ja pelipaidat osana seurapakettiaVoit hankkia peliasut jääkiekkoon osana seurapakettiamme. Tarjoamme 4-vuotisia yhteistyökumppanuuksia jääkiekkoseuroille. Seurapakettimme avulla hankit vaivattomasti kaikki seuravaatteet yhdestä paikasta merkkausta myöten.

ota yhteyttä

Seurapakettimme sisältää tiivistetysti: • 4-vuotinen sopimus (ensimmäinen vuosi siirtymä)
 • Yksilölliset sublimaatiopainetut peliasut
 • Craft-seuravaatteet Teamprintin kokoamana mallistona
 • Joukkueenjohtajan verkkokauppa toteutus ja ylläpito veloituksetta
 • Fanikauppa toteutus ja ylläpito veloituksetta
 • Seuran ansaintamalli jokaisesta ostetusta tuotteesta tuottoa seuralle
 • Tuotteiden painatus ja merkkaus omissa toimitiloissamme
 • Tuotteiden sovitusprosessin ja aikataulujen hallinta


Halutessasi voit tutustua tarkemmin siihen, miten olemme ajatelleet seuratekstiilien hankinnan prosessin puolestasi alusta loppuun saakka.

Lue lisää

Miksi hankkia peliasut jääkiekkoon Teamprintiltä?
1

Helppo ja asiakaslähtöinen


Toimintamallimme helppous sinulle perustuu henkilökohtaiseen palveluun ja asiakasseuralle toteutettuun verkkokauppaan. Verkkokauppa mahdollistaa peliasujen helpon ja nopean tilaus- ja toimitusaikataulun.2


Tyylikäs ja turvallinen


Teamprint suunnittelee seuralle uniikin peliasun jo tarjousvaiheessa. Seuran toimihenkilöt näkevät ehdotuksen peliasusta jo ennen päätöksentekoa. Peliasulle ilmoitettuun hintaan ei tule mitään lisäkustannuksia, ei edes numeroiden ja sponsorilogojen painatuksesta.3


Toimitusvarma


Peliasut suunnittelemme itse, ompelemme itse ja värjäämme ja merkkaamme sublimaatiopainatuksella itse omissa tuotantotiloissamme. Tämä takaa sen, että saat seurasi peliasua nopeasti ja pienissäkin erissä.

Seurasi peliasu ei koskaan lopu valmistajan varastosta tai poistu mallistosta. Päihitämme tunnetummat peliasujen tuotemerkit toimitusvarmuudessa kirkkaasti.4


Taloudellisesti järkevä


Teamprintin palvelukonsepti sisältää myös ansaintamallin seuroille. Jokaisesta verkkokaupasta ostetusta peliasusta jää tuottoa seuralle. Verkkokaupasta myyty tuote sisältää tuotekohtaisen ostohyvityskatteen, jonka Teamprint tilittää seuralle tai seura käyttää ostohyvityksenä.5


Pysyvyys ja yhteisöllisyys


Teamprint auttaa luomaan seurakulttuuria ja vahvoja seuraperinteitä. Missiomme on auttaa seuroja näyttämään yhtenäiseltä ja tyylikkäältä mahdollisimman vaivattomasti. Ammattigraafikon suunnittelema tyylikäs peliasu on tässä isossa roolissa.


Katso miten helppoa tilaaminen on!