Teamprint seurapaketit

Starttipaketti
 • Ei sitoutumista
 • Seura valitsee haluamansa tuotteet
 • Saatte veloituksetta
 • Tilausvastaavan kauppa
 • Ei sitoutumista

Starttipaketti

Starttipaketti on seuroille, joilla on olemassa oleva sopimus seuratuotteista. Starttipaketissa seuralle tehdään hinnasto tuotekuvineen kaikista Teamprintin tarjoamista tuotteista, mistä seura valitsee haluamansa tuotteet. Tuotteet lisätään tilausvastaavan kauppaan ja tämän jälkeen joukkueenjohtajat voivat tilata helposti ja nopeasti joukkueensa tarvitsemat tuotteet. Starttipaketti on voimassa siihen saakka, että seuran vanha sopimus on umpeutunut.

Yhteistyöpaketti
 • Sitoudutte 3 vuodeksi
 • Teamprintin yksilöidyt peliasut
 • Seuratekstiilit merkkauksineen
 • Saatte veloituksetta
 • Tilausvastaavan kauppa
 • Fanikauppa
 • Fanikaupan some-markkinointi
 • Ansaintamalli
 • Myyntiesite sponsorimyyntiin
 • Mallituotteet
 • Tuotteiden sovitus
 • Sitoudutte 3 vuodeksi

Yhteistyöpaketti

Yhteistyöpaketti on seuroille, joilla ei ole olemassa olevaa sopimusta seuratuotteista ja haluavat ryhtyä 3-vuotiseen yhteistyöhön Teamprintin kanssa. Yhteistyön aikana seura sitoutuu tilaamaan Teamprintiltä peliasut ja seuratekstiilit merkkauksineen. Teamprint luo seuralle ilmaisen tilausvastaavan kaupan ja fanikaupan verkkoon. Tilausvastaavan kauppasta löytyvät peliasut ja seuratekstiilit ja ainoastaan joukkueenjohtaja tilaa joukkueensa tuotteet täältä. Fanikauppa on koko seuran yhteisölle julkinen kauppa, ja sieltä pelaajat tekevät lisätilauksia ja pelaajien vanhemmat, isovanhemmat ja seuran fanit tilaavat vapaa-ajan tuotteita ja fanituotteita. Näiden lisäksi seura saa myyntiesitteen helpottamaan joukkueenjohtajien sponsorimyyntiä, materiaalit ja työkalut fanikaupan ja tuotteiden some-mainontaan, mallituotteet kaupoissa myytävistä tuotteista, jotta tuotteisiin voi tutustua ennen sovitusta ja tilaamista, ja lisäksi Teamprint toimittaa sovitusmallit seuralle kaksi kertaa kaudessa järjestettävään sovitustilaisuuteen.

Ansaintamalli

Teamprint on luonut tilausvastaavan kaupan ja fanikaupan nopeuttamaan ja helpottamaan seuratuotteiden tilaamista ja myös edistämään seurojen varainhankintaa. Kaupoissa on ansaintamalli, joka tarkoittaa että jokaisesta myydystä tuotteesta kertyy seuralle euroja seuratoimintaan. Seura päättää itse tuotteiden ulosmyyntihinnat ja erotus jää seuralle.

Yhteistyön helppous

Luomamme verkkokaupat tekevät tuotteiden tilaamisesta ensisijaisesti joukkueenjohtajille nopeaa ja helppoa, kaikki seuratuotteet löytyvät samalta toimittajalta, tuotteita saa vuoden ympäri ja lisätilaukset onnistuvat aina. Lisäksi ylläpidämme verkkokauppoja seuroille kokonaan, eli seurojen ei tarvitse varastoida tuotteita, vastaanottaa/lähettää tilauksia, markkinoida kauppoja tai tiedottaa joukkueenjohtajia aikatauluista ja sovituksista jne. Me hoidamme kaiken tämän ja seura voi keskittyä urheilupuoleen ja solmimaan uusia yhteistyökumppanuuksia.

Pitkäaikainen yhteistyö

Haluamme olla enemmän kuin seuratuotteiden ja -palveluiden toimittaja. Olemme pikemminkin pitkäaikainen kumppani seuratyön kehittämisessä. Meillä on seurojen kanssa yhteinen intressi; mitä paremmin seurat voivat sitä paremmin myös me voimme liiketoiminnallisesti. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palveluitamme ja olemmekin jo työstäneet lisäpalveluita seuran brändäykseen ja ottelutapahtuman kehittämiseen mainospalveluiden ja -tuotteiden avulla, ja näiden tarkoituksena on tarjota lisänäkyvyyttä ja vastinetta seuran yhteistyökumppaneille ja luoda ottelutapahtumasta houkutteleva katsojille.

Lue lisää tuotteista ja palveluista

Teamprintin yksilöidyt peliasut
Seuratekstiilit painatuksineen
Tilausvastaavan kauppa
Fanikauppa seuran varainhankintaan
Mainosratkaisut nostamaan seuran profiilia
Aikataulut varmistavat toimivan yhteistyön

Katso mitä olemme tehneet

Kerron mielelläni lisää seurapaketeista

Kysy lisää ja sovi tapaaminen soittamalla Niklakselle 020 755 8831.

Pyydä yksilöity tarjous

Täytä yhteystietosi, valitse haluamasi paketti ja pyydä tarjous. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, tavoitat meidät numerosta 020 755 8831.

Pyydä yksilöity tarjous

Täytä yhteystietosi, valitse haluamasi paketti ja pyydä tarjous. Mikäli sinulla herää kysymyksiä, tavoitat meidät numerosta 020 755 8831.

© 2019 TEAMPRINT - Yrittäjäntie 21, 67100 Kokkola, Y-tunnus 2857827-7