Sublimoitu tyköistuva pelipaita. Tyylikäs kaulus ja kainalot hengittävää materiaalia. Materiaali erittäin kestävä 100% polyesterineulos. Peliasun hinta on aina sama riippumatta mainospainatusten määrästä. Ilmoita kassa-sivulla mihin kohtaan tuotetta mainokset haluat ja lataa tilaukseen painettavat logot. Kun valitset pelipaitaan mainoksia saat aina vedoksen hyväksyttäväksi.

Valitse miten nimet tehdään selkään:

1. Sublimoituna suoraan paitaan (45,00 euroa):
Nimi painetaan suoraan paitaan. Nimen voi jatkossa peittää  tai vaihtaa tilaamalla ommeltava nimilappu. Halvin ratkaisu, ei lisäkustannuksia nimilapusta.

2. Ompelupaikka nimilapulle (45,00 euroa):
Jätämme nimilapulle paikan paitaan. Nimilaput ommellaan erikseen kiinni paitaan. Nimilapun voi halutessaan purkaa paidasta ja laittaa uuden nimilapun tilalle. Huom. nimilappu tulee tilata erikseen (oma tuote). Hyvä valinta jos nimi vaihtuu kerran vuodessa.

3. Tarrapaikka nimilapulle (50,00 euroa):
Ompelemme tarranauhan vastakappaleen paidan selkään johon tarranimilapun voi helposti kiinnittää. Paidan hintaan lisätään 5,00 euroa. Hinta päivittyy kun valitset tämän vaihtoehdon. Huom. tarranimilappu tulee tilata erikseen (oma tuote). Hyvä valinta jos nimi vaihtuu useasti kauden aikana.

© 2019 TEAMPRINT - Yrittäjäntie 21, 67100 Kokkola, Y-tunnus 2857827-7