Tyylikkäät ja toimitusvarmat peliasutSuunnittelemme harrastejoukkueellesi yksilöidyt sublimaatiopainetut peliasut tyylikkäällä visuaalisella ilmeellä.

  1. Graafikon suunnittelema peliasu
  2. Täysin räätälötävissä
  3. Yksi hinta, ei painokuluja
  4. Valmistus suomalaisena käsityönä
  5. Nopeat toimitukset & täydennykset


Hinta: pelipaita 50 €, pelihousut 35 €, sukat 20 €
Koot: 120 cm - 2XL, MV


Katso videolta miten helppoa tilaaminen on!Tyylikäs


Millainen on Teamprintin peliasu jääkiekkoon?Teamprint suunnittelee harrastejääkiekkojoukkueellesi yksilöidyn peliasun jo tarjousvaiheessa ja esittelee ehdotuksen peliasusta selkeinä ymmärrettävinä havainnekuvina. Näet ehdotuksemme ennen kuin teet ostopäätöksen.

Saat visuaalisesti juuri sellaisen peliasun kuin toivot.

Teamprintin sublimaatiopainetut jääkiekkoasut koostuvat pelipaidasta, housunpäällisistä ja jääkiekkosukista.

Logot, numerot, nimet ja mainokset sisältyvät jääkiekkoasun hintaan ja ne painetaan sublimaatiotekniikalla pysyvästi asuun. Pääset eroon peliasuun erikseen ommelluista, repsottavista, vaarallisesti jäälle tippuvista nimi- ja sponsorilapuista.

Valmistamme peliasun jääkiekkoon soveltuvista, laadukkaista materiaaleista. Nämä kiekkoasut kestävät kovaa peliä ja kovaa pesua.

Markkinoiden tyylikkäin peliasu jääkiekkoon


Kotimaiset sublimaatiopeliasut nopeasti ja varmasti jääkiekon harrastejoukkueilleTeamprint on kotimainen yritys, jonka työntekijöillä on pitkä kokemus jääkiekon peliasujen valmistuksesta.

Ammattitaitoiset ja taitavat graafikkomme suunnittelevat peliasun sinulle yksilöidysti. Sublimaatiopainatuksen ansiosta graafikkomme voi työskennellä ilman väri- tai kuviorajoitteita. Suunnittelun jälkeen peliasu painetaan sublimaatiotekniikalla painossamme. Lopuksi ompelijamme kokoavat peliasun ompelimossamme.

Sublimaatiolla toteutettu peliasu on yleistynyt nopeasti jääkiekkoseurojen käytössä. Sublimaatiopeliasussa kaikki merkkaukset sisältyvät itse asun kankaaseen ja myös tuotteen hintaan. Jääkiekon peliasuissa tämä on merkittävä, joukkueen jokapäiväistä tekemistä helpottava asia. Peliasun hinta on aina sama riippumatta mainospainatusten määrästä. Tämä helpottaa sponsorimyyntiä ja sitten harrasteseurojen toimintaa myös taloudellisesti

Käytämme peliasujen suunnitteluun ja materiaalien valintaan paljon aikaa. Laadukkaat lajiin sopivat kangasmateriaalimme takaavat kestävyyden ja antavat erinomaisen kirkkaat värit peliasuille


Miksi hankkia peliasut jääkiekkoon Teamprintiltä?1

Helppo ja asiakaslähtöinenToimintamallimme helppous perustuu henkilökohtaiseen palveluun, graafiseen osaamiseen ja todenmukaiseen vedokseen, jonka asiakas saa nähtäväksi ennen tuotantoa. Tilaaminen on todella helppoa ja nopeaa.2


Tyylikäs ja turvallinenTeamprint suunnittelee joukkueelle kustomoidun peliasun. Peliasun ilmoitettuun hintaan ei tule lisäkustannuksia, ei edes numeroiden ja sponsorilogojen painatuksesta.

3


ToimitusvarmaSuunnittelemme, valmistamme ja ompelemme itse sublimaatiopeliasut omissa tuotantotiloissamme Kokkolassa. Tämä takaa sen, että saat joukkueesi peliasut nopeasti ja pienissäkin erissä. Tilaamanne peliasut säilyvät mallistossamme, eli joukkue saa samat peliasut myös tilatessaan uudemman kerran.
Haluatko tietää lisää peliasuista? Voit olla yhteydessä suoraan minuun.

Niklas Byskata


puh. 040 737 1086040 737 1086Pyydä tarjous

Saat tarjouksen 24 h kuluessa tarjouspyynnön lähettämisestä!

Nimi*
Seura

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Laji*
Pelaajamäärä*

Lisätietoa*