Pyydä
tarjous!
Pyydä
tarjous!

Tyylikkäät ja toimitusvarmat peliasut


Suunnittelemme harrastejoukkueellesi yksilöidyt sublimaatiopainetut peliasut tyylikkäällä visuaalisella ilmeellä.

  1. Graafikon suunnittelema peliasu
  2. Täysin räätälötävissä
  3. Yksi hinta, ei painokuluja
  4. Valmistus suomalaisena käsityönä
  5. Nopeat toimitukset & täydennykset

Hinta: pelipaita 50 €, pelihousut 35 €, sukat 20 €
Koot: 120 cm - 2XL, MV

Katso videolta miten helppoa tilaaminen on!


Tyylikäs

Millainen on Teamprintin peliasu jääkiekkoon?


Teamprint suunnittelee harrastejääkiekkojoukkueellesi yksilöidyn peliasun jo tarjousvaiheessa ja esittelee ehdotuksen peliasusta selkeinä ymmärrettävinä havainnekuvina. Näet ehdotuksemme ennen kuin teet ostopäätöksen.

Saat visuaalisesti juuri sellaisen peliasun kuin toivot.

Teamprintin sublimaatiopainetut jääkiekkoasut koostuvat pelipaidasta, housunpäällisistä ja jääkiekkosukista.

Logot, numerot, nimet ja mainokset sisältyvät jääkiekkoasun hintaan ja ne painetaan sublimaatiotekniikalla pysyvästi asuun. Pääset eroon peliasuun erikseen ommelluista, repsottavista, vaarallisesti jäälle tippuvista nimi- ja sponsorilapuista.

Valmistamme peliasun jääkiekkoon soveltuvista, laadukkaista materiaaleista. Nämä kiekkoasut kestävät kovaa peliä ja kovaa pesua.
Markkinoiden tyylikkäin peliasu jääkiekkoon

Kotimaiset sublimaatiopeliasut nopeasti ja varmasti jääkiekon harrastejoukkueille


Teamprint on kotimainen yritys, jonka työntekijöillä on pitkä kokemus jääkiekon peliasujen valmistuksesta.

Ammattitaitoiset ja taitavat graafikkomme suunnittelevat peliasun sinulle yksilöidysti. Sublimaatiopainatuksen ansiosta graafikkomme voi työskennellä ilman väri- tai kuviorajoitteita. Suunnittelun jälkeen peliasu painetaan sublimaatiotekniikalla painossamme. Lopuksi ompelijamme kokoavat peliasun ompelimossamme.

Sublimaatiolla toteutettu peliasu on yleistynyt nopeasti jääkiekkoseurojen käytössä. Sublimaatiopeliasussa kaikki merkkaukset sisältyvät itse asun kankaaseen ja myös tuotteen hintaan. Jääkiekon peliasuissa tämä on merkittävä, joukkueen jokapäiväistä tekemistä helpottava asia. Peliasun hinta on aina sama riippumatta mainospainatusten määrästä. Tämä helpottaa sponsorimyyntiä ja sitten harrasteseurojen toimintaa myös taloudellisesti

Käytämme peliasujen suunnitteluun ja materiaalien valintaan paljon aikaa. Laadukkaat lajiin sopivat kangasmateriaalimme takaavat kestävyyden ja antavat erinomaisen kirkkaat värit peliasuille


Miksi hankkia peliasut jääkiekkoon Teamprintiltä?


1

Helppo ja asiakaslähtöinen


Toimintamallimme helppous perustuu henkilökohtaiseen palveluun, graafiseen osaamiseen ja todenmukaiseen vedokseen, jonka asiakas saa nähtäväksi ennen tuotantoa. Tilaaminen on todella helppoa ja nopeaa.

2

Tyylikäs ja turvallinen


Teamprint suunnittelee joukkueelle kustomoidun peliasun. Peliasun ilmoitettuun hintaan ei tule lisäkustannuksia, ei edes numeroiden ja sponsorilogojen painatuksesta.
3

Toimitusvarma


Suunnittelemme, valmistamme ja ompelemme itse sublimaatiopeliasut omissa tuotantotiloissamme Kokkolassa. Tämä takaa sen, että saat joukkueesi peliasut nopeasti ja pienissäkin erissä. Tilaamanne peliasut säilyvät mallistossamme, eli joukkue saa samat peliasut myös tilatessaan uudemman kerran.Haluatko tietää lisää peliasuista? Voit olla yhteydessä suoraan minuun.
Niklas Byskata

puh. 040 737 1086040 737 1086

Voit myös jättää yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Nimi*
Seura

Puhelinnumero*
Sähkäpostiosoite*

Lisätietoa*