Valikko
Visuaalinen ilme seurallesi

Seurabrändi auttaa menestymään

Pyydä tarjous!
Helppoa ja tyylikästä

Luo urheilubrändi ja visuaalinen ilme seurallesiTeamprint auttaa sinua luomaan urheiluseurallesi houkuttelevan ja tyylikkään seurabrändin. Urheiluseuran brändäys on tänä päivänä välttämätöntä, jos haluat rakentaa taloudellisesti ja urheilullisesti menestyvän urheiluseuran. Teamprint tarjoaa sinulle seurabrändäykseen kaiken tarvittavan suunnittelusta toteutukseen.Miten voisit tehdä urheiluharrastuksesta ja urheiluseurastasi houkuttelevamman pelaajille, vanhemmille, vapaaehtoistoimijoille ja yhteistyökumppaneille?

Urheiluseurat ovat edelleen suurilta osin voittoa tavoittelemattomia organisaatioita, joiden toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Samaan aikaan seuroilta vaaditaan yhä enemmän liiketoiminnallista ajattelua ja otetta. Seurat tavoittelevat urheilullista menestystä samalla, kun ne myös kilpailevat harrastajista toisten urheilulajien ja muiden viihdemuotojen kanssa.

Tänä päivänä seurojen kehitystyön on lähdettävä seuroista itsestään. Tämä asettaa erityisen suuren vastuun vapaaehtoisvoimin toimivien seurojen hallituksille. Hallituksen on kyettävä johtamaan urheiluseuraa strategisesti.

Seurabrändäys on olennainen keino urheiluseurasi strategisessa johtamisessa. Seuratoiminta koostuu kolmesta toisiinsa kietoutuvasta osasta.

  • Seurabrändi luo vetovoimaa urheiluseuran liiketoimintaan
  • Sujuva, kannattava liiketoiminta edistää urheilullista menestystä
  • Urheilullinen menestys vahvistaa brändiä
Teamprint auttaa urheiluseuroja strategisessa johtamisessa tarjoamalla seurabrändäystä kokonaisvaltaisena palveluna.

Miten luomme seurabrändin?Käynnistämme yhteistyöneuvottelut aina tapaamisella, jonka tarkoituksena on oppia tuntemaan seuranne ja toimintamallinne. Tutustumme seuraanne ja pohdimme yhdessä, miten Teamprint voisi auttaa seuranne brändäyksessä.

Aloitamme yhteistyön brändityöllä joko seuran olemassa olevan strategian pohjalta tai kokonaan puhtaalta pöydältä. Brändistrategiassa määrittelemme muun muassa seuran arvolupaukset ja tavoitetilat tuleville vuosille.

Strategiatyön pohjalta luomme seuralle visuaalisen ilmeen vaikka uudesta logosta lähtien. Kun ilme on suunniteltu Teamprint tekee brändin näkyväksi seuran seuratekstiileihin, fanikauppaan, katukuvaan, someen ja nettisivuille, mutta myös seuran toimintatapoihin tarjoamalla työkaluja brändin hallintaan.


Teamprintin seurabrändäys koostuu seuraavista osista:STRATEGIATYÖ


Strategiatyöpajat seuran kanssa
Brändistrategian laatiminen
Tavoitetilojen määrittely

VISUAALISEN ILMEEN SUUNNITTELU


Logon uusiminen (tarvittaessa)
Värimaailman määrittely
Typografia
Seuravaatemalliston suunnittelu

BRÄNDI NÄKYVÄKSI


Peliasut ja seuravaatteet
Vapaa-ajan tuotteet
Seuran kotisivut
Seuran verkkokaupat
Sosiaalisen median julkaisumallit
Sponsoriesitteet ja mainostuotteet


Tutustu töihimmeKatso referenssit

Helppo

Miksi valita Teamprint avuksi seuran brändäyksessä?Me Teamprintillä olemme kaikki entisiä urheilijoita ja nykyisiä seurojen toimihenkilöitä. Me todella tiedämme, miten asiat urheiluseurassa toimivat.

Suhtaudumme urheiluun ja työhömme suurella intohimolla ja haluamme aidosti auttaa urheiluseuroja luomaan seurakulttuuria ja tehokkaampia toimintamalleja ja samalla näyttämään hyvältä.

Missiomme on saada urheiluseurat ajattelemaan seurabrändin tärkeyttä ja siten auttaa urheiluseuraa tekemään itsestään houkuttelevan pelaajille, kannattajille ja sponsoroiville yrityksille.

Seurabrändin rakentaminen on meidän tapamme auttaa.

Valitse Teamprint seurabrändäyksen kumppaniksesi seuraavista syistä:
1


Päivitä urheiluseurasi ulkoinen olemus, toimintatavat ja rakenteet tälle vuosikymmenelle.

2


Houkutteleva brändi ja siitä syntyvä mielikuva auttaa seuraasi erottumaan muista ja lisää yhteisöllisyyttä seuran jäsenistön sisällä.

3


Seurasi arvot ja brändin houkuttelevuus ovat ratkaisevassa roolissa, kun yritykset pohtivat yhteistyökumppanuuksiaan ja perheet päättävät lastensa harrastuksista.

4


Hyvin ja strategisesti johdettu urheiluseura panostaa brändiinsä, koska ymmärtää sen merkityksen seuran johtamisessa.

5


Teamprint on ainutlaatuinen kumppani Suomessa. Erotumme muista seuravaatetoimittajista siten, että me autamme seuroja tehokkaampien toimintamallien luomisessa ja brändin rakentamisessa. Mainostoimistoista erotumme siten, että Teamprint tekee brändin näkyväksi toimittamalla seuravaatteet, verkkokaupat ja mainosratkaisut osana kokonaisvaltaista seurapakettiaan.

6


Tuotat lisäarvoa sidosryhmillesi panostamalla seurabrändiisi. Seurabrändin rakentaminen auttaa tuottamaan laadukasta urheilumarkkinointia yhteistyöyrityksille, auttaa kehittämään harrastajille, vanhemmille ja toimihenkilöille tarkoitettuja palveluita ja auttaa parantamaan seurasi tarjoamaa viihdearvoa yleisöllesi.
Yhteydenotto

Haluatko tietää lisää?
Voit olla yhteydessä suoraan minuun.

Niklas Byskata
puh. 040 737 1086040 737 1086

Pyydä tarjous

Saat tarjouksen 24 h kuluessa tarjouspyynnön lähettämisestä!

Nimi*
Seura

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Laji*
Pelaajamäärä*

Lisätietoa*