Valikko
Varmasti ja vaivattomasti

Laadukkaat seuravaatteet

Pyydä tarjous!
Laadukkaat seuravaatteet
Teamprint tarjoaa seuran oman ansaintamallin sisältävän palvelukonseptin, jolla hankit Craft tuotemerkin seuravaatteet helposti, turvallisesti, toimitusvarmasti ja järkevästi osana seurapakettia. Yhteistyö Teamprintin kanssa sopii seuroille, jotka haluavat toimia kunnianhimoisesti ja vahvistaa seurakulttuuriaan hankkimalla tyylikkäät seuravaatteet.
Helppoa ja tyylikästä

Onko seuran tai joukkueen seuravaatteiden hankinta sinun vastuullasi?Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät kriteerit seuravaatteiden valinnassa? Globaali brändi? Vai kenties laatu, käytännöllisyys, tyylikkyys ja toimitusvarmuus? Etsitkö ratkaisua, jonka avulla hankit seuravaatteet mahdollisimman vaivattomasti?

Teamprint on luonut Suomessa ainutlaatuisen urheiluseuroille sopivan toimintamallin seuravaatteiden mahdollisimman vaivattomaan hankintaan.

Olemme ajatelleet seuravaatteiden koko hankintaprosessin asiakkaamme puolesta alusta loppuun. Malliston luomisesta sovitukseen, tuotteiden sähköisestä tilauksesta laadukkaaseen merkkaukseen, tuotteiden laskutuksesta vaivattomaan toimitukseen ja lopulta sujuviin lisätilauksiin.

Toimintamallimme sisältää seuravaatteet osana seurapakettia. Seurapakettimme helppous perustuu pitkään kokemukseen, henkilökohtaiseen palveluun ja asiakasseuroille veloituksetta toteuttamaamme joukkueenjohtajien verkkokauppaan. Seuravaatteiden laadun takaa ruotsalainen, luotettava ja pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu Craft Sportswear -mallisto.

Kun myymme seuravaatteita, myymme aina ensisijaisesti palvelua ennen tuotteita.


Kiinnnostuitko? Soita minulle,
niin kerron mielelläni lisää.


Niklas Byskata puh. 040 737 1086040 737 1086,


Tyylikäs

Craft-seuravaatteet Teamprintiltä

Teamprintin valikoimaan kuuluvat Craft-tuotemerkin seuravaatteet. Olemme valinneet tämän tuotemerkin oman palvelumme laadun ja toimitusvarmuuden takaamiseksi.

Craft on ruotsalainen brändi, jonka tuotteet on suunniteltu Skandinavian olosuhteisiin. Craft on tunnettu ja luotettava tuotemerkki, joka on aiemmin keskittynyt yksilölajeihin, mutta tulee nyt ryminällä myös seuraurheilun puolelle.

Hankkiessasi seuravaatteet Teamprintilta, kokoamme sinulle seuravaatemalliston Craftin valikoimasta. Teemme ehdotetusta mallistosta tyylikkään ja seurallesi yksilöllisen suunnittelemalla malliston merkkaukset eli esimerkiksi logot ja numerot seuran visuaalisen ilmeen ja identiteetin mukaisesti.Markkinoiden tyylikkäin seuravaatemallisto urheiluseuroilleEsittelemme seurallesi räätälöidyn seuravaatemalliston jo tarjousvaiheessa. Koostamme mallistosta selkeän, todenmukaisen esityksen. Näet ehdotetun malliston jo ennen tarjouksen hyväksymistä. Näet mitä, minkä näköisiä ja minkä hintaisia tuotteita saat ennen kuin sitoudut mihinkään.

Kaiken tämän työn tekee Teamprintin ammattigraafikko. Anna siis meidän tehdä ehdotus ja tarjous seuravaatemallistostasi.

Tarjous ei maksa mitään, mutta takaamme, että lopputulos hivelee silmiäsi. Craft Sportswear -mallisto palvelee erinomaisesti esimerkiksi jalkapallo- ja jääkiekkoseurojen tarpeita.

Laadukkaat merkkaukset omasta tuotannostaTeemme painotyöt uusimpia painatustekniinoita käyttäen omassa tuotannossamme.

 1. Graafikon suunnittelema merkkaus
 2. Painatus ja brodeeraus
 3. Oma tuotanto
 4. Nopeat toimitukset & täydennykset
 5. Edulliset hinnat

Miksi Craft sopii urheiluseuroille?On monta syytä sille, miksi olemme valinneet Craft Sportswear malliston. Kaikkia syitä yhdistää se, että palvelemme pääasiassa urheiluseuroja, joille haluamme taata Suomessa ainutlaatuisen palvelun laadun ja toimitusvarmuuden.

Craft-vaatteiden saatavuus on aina hyvää. Craft pitää yllä suurta varastoa ja toimitus on nopeaa. Ruotsalaisena merkkinä Craft arvostaa pohjoismaisia markkinoita ja haluaa palvella niitä hyvin.Hermeksen juniorit Teamprintin Craft-seuravaatteissa. Kuva: Antti Pahkamäki


Me Teamprintillä tiedämme kokemuksesta, että urheiluseurat tarvitsevat seuravaatteet nopeasti koskien myös pienempiä lisätilauksia. Nopeus, toimitusvarmuus ja pohjoismaisten markkinoiden arvostus ovat Craftin suurimmat kilpailuedut moniin globaalimpiin tuotemerkkeihin verrattuna. Tärkeä kilpailuetu on myös se, että Craft tarjoaa samat urheiluvaatteet miehille, naisille ja lapsille. Tämä takaa sen, että koko seura, kaikki seuran joukkueet ja kaikki sen pelaajat voivat pukeutua yhtenäisesti.

Craft on jo pitkään ollut tunnettu laadukkaista tuotteistaan. Craftin urheiluvaatemallisto on monipuolinen ja tuotteet on aina valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Craft on nyt laajentanut toimintaansa seuraurheiluun ja suunnitellut malliston, joka sopii erityisesti jalkapalloon ja jääkiekkoon.

Craft-urheiluvaatteiden ansiosta seurat ja joukkueet voivat keskittyä olennaiseen eli harjoitteluun ja pelaamiseen. Seuravaatteet eivät saa olla este vaan edistäjä tälle. Craftin tekstiilit ovat todella mukavan tuntuiset ja pelaajat voivat keskittyä täysin urheilusuoritukseensa.

Myös Craftin kilpailukykyiset hinnat ovat todella tärkeä tekijä. Urheilevien lasten pitää saada kasvaa ja harrastaa ilman kohtuutonta taloudellista taakkaa.
Toimitusvarma

Craft-seuravaatteet osana seurapakettiaSaat Craft-seuravaatteet Teamprintilta osana seurapakettiamme. Seurapaketit koostuvat 4-vuotisista yhteistyösopimuksista, joiden aikana seura tilaa kaiken tarvitsemansa Teamprintiltä. Tiimillämme on pitkä kokemus työstä seuratekstiilien parissa ja tiedämme tarkalleen, mitä seurat haluavat ja tarvitsevat. Tuotteemme ovat siten tarkoin valittuja ja palvelevat seuraa ja pelaajia erinomaisesti.

ota yhteyttä

Seurapakettimme sisältää tiivistetysti: • 4-vuotinen sopimus (ensimmäinen vuosi siirtymä)
 • Yksilölliset sublimaatiopainetut peliasut
 • Craft-seuravaatteet Teamprintin kokoamana mallistona
 • Joukkueenjohtajan verkkokauppa toteutus ja ylläpito veloituksetta
 • Fanikauppa toteutus ja ylläpito veloituksetta
 • Seuran ansaintamalli jokaisesta ostetusta tuotteesta tuottoa seuralle
 • Tuotteiden painatus ja merkkaus omissa toimitiloissamme
 • Tuotteiden sovitusprosessin ja aikataulujen hallinta


Halutessasi voit tutustua tarkemmin siihen, miten olemme ajatelleet seuratekstiilien hankinnan prosessin puolestasi alusta loppuun saakka.

Lue lisää
Paras ja vaivattomin

Miten seuravaatteiden toimittajan vaihtaminen onnistuu?Seuratekstiilitoimittajan vaihtaminen Teamprintiin on tehty meidän toimestamme erittäin helpoksi.

Palvelun paikallisuus on asia, jota meihin vaihtaneet asiakkaat ovat miettineet aluksi. Seurat ovat tottuneet hankkimaan seuratuotteensa paikalliselta toimijalta.

Haastamme sinut kuitenkin ajattelemaan toisin – paikallinen ei ole aina paras tai vaivattomin. Varsinkaan silloin, kun saat tuotteet, tuotteiden merkkauksen ja tuotteiden hankintaa varten toteutetun seuran oman verkkokaupan samalta toimijalta. Olemme miettineet palvelumme niin helpoksi ja nopeaksi, ettei ole väliä mistä päin Suomea seurasi on.

Toimitamme seuralle mallisetin tuotteista. Mallisetti jää seuralle. Sovitusta varten toimitamme sovitusmallit. Olemme miettineet sovitusaikataulut ja sovitustilaisuuden seuran puolesta.

Tuotteiden tilaaminen on nopeaa ja helppoa verkkokaupastamme. Tiedotamme teitä kaikesta tärkeästä. Tilatut tuotteet toimitetaan joukkuekohtaisesti, valmiiksi merkattuina ja pelaajakohtaisesti numeron mukaan pakattuina toivomaasi postilokeroon. Helppoa ja nopeaa!


Näin 4-vuotinen sopimus etenee1


Ensimmäinen sopimusvuotemme on siirtymäkausi. Vuoden aikana seura saa edelleen tilata vanhalta toimittajalta yksittäisiä lisätilauksia, mutta koko joukkuetta tai seuraa koskevat tilaukset tulee tehdä Teamprintiltä.

2


Toisen vuoden alkaessa siirrytään kokonaan yhteistyöhön Teamprintin kanssa.

3


Kolmantena vuotena tarkoitus on, että seura on yhtenäisen näköinen.

4


Neljäntenä vuotena ylläpidetään yhtenäistä seurapukeutumista.


Miksi kannattaa hankkia seuravaatteet Teamprintiltä?

1


Helppo ja asiakaslähtöinenToimintamallimme helppous sinulle perustuu henkilökohtaiseen palveluun ja asiakasseuralle toteutettuun verkkokauppaan. Verkkokauppa mahdollistaa seuravaatteiden helpon ja nopean tilaus- ja toimitusaikataulun.2


Tyylikäs ja turvallinenTeamprint suunnittelee seuralle yksilöidyn seuravaatemalliston jo tarjousvaiheessa. Seuran toimihenkilöt näkevät ehdotuksen jo ennen päätöksentekoa.3


ToimitusvarmaCraftin saatavuus Suomen markkinoilla on huomattavasti varmempaa kuin monien isompien merkkien. Me tiedämme, että urheiluseurat tarvitsevat seuravaatteet mahdollisimman nopeasti ja joustavasti. Asiakkaallemme suunniteltu seuravaatemallisto on asiakkaan saatavilla koko sopimuskauden ajan.4


Taloudellisesti järkeväTeamprintin palvelukonsepti sisältää myös ansaintamallin seuroille. Jokaisesta verkkokaupasta ostetusta vaatteesta jää tuottoa seuralle. Verkkokaupasta myyty tuote sisältää tuotekohtaisen ostohyvityskatteen, jonka Teamprint tilittää seuralle tai seura käyttää ostohyvityksenä.5


Pysyvyys ja yhteisöllisyysTeamprint auttaa luomaan seurakulttuuria ja vahvoja seuraperinteitä. Missiomme on auttaa seuroja näyttämään yhtenäiseltä ja tyylikkäältä mahdollisimman vaivattomasti. Tyylikäs seuravaatemallisto on tässä isossa roolissa.


Katso miten helppoa tilaaminen on!