Valikko
Teamprintin

Verkkokaupat urheiluseuroille

Pyydä tarjous!
Helpota seura-arkeasi

Oletko urheiluseuran
aktiivinen toimihenkilö?Toivotko usein, että saisit hankittua kaikki seuratekstiilit kuten peliasut ja edustusasut painatuksineen ja merkkauksineen vaivattomasti yhdestä paikasta? Entä jos koko prosessin pystyisi vielä hoitamaan kokonaan digitaalisesti verkkokaupassa?
Teamprintin seurapaketissa yhdistyvät digitaalinen toimintamalli, erinomainen palvelu ja seuratekstiilien hankintaprosessin hallinta asiakkaamme puolesta alusta loppuun saakka. Hankit seuravaatteet helposti verkkokaupassa. Verkkokaupan toteutus ja ylläpito on Teamprintin vastuulla ja teemme sen veloituksetta osana seurapakettia. Teamprint vastaa erityisesti jalkapallo- ja jääkiekkoseurojen tarpeisiin ympäri Suomen.
Osana seurapakettia

Verkkokaupat ovat osa Teamprintin seurapakettiaTeamprintin toimintamalli on ainutlaatuinen Suomessa. Vastaavaa palvelutasoa ja puolestasi loppuun asti hiottua prosessia et saa isoimmilta urheiluvälineketjuilta, paikallisilta kivijalkaliikkeiltä tai painotaloilta.

Saat verkkokaupat Teamprintin toteuttamana veloituksetta osana seurapakettia. Verkkokauppojemme ansiosta me emme tarvitse kivijalkamyymälöitä eikä sinun tarvitse nähdä vaivaa matkustaaksesi kivijalkamyymälään. Palvelemme vaivattomasti seuroja Suomen joka kolkassa.

Jos haluat tietää enemmän, tutustu seurapakettiimme tarkemmin.

Katso seurapaketit
Toimiva

Mikä on Teamprintin verkkokauppa?Teamprint toteuttaa seurallesi itseasiassa kaksi verkkokauppaa. Seuravaatekaupassa joukkueenjohtajat voivat tehdä oman joukkueensa peliasu- ja seuravaatehankinnat helposti ja sähköisesti. Fanikaupassa myyt seuran fanituotteita faneillesi ja ansaitset samalla rahaa seurasi toimintaan.

Meille Teamprintillä tärkeintä on tehdä seura-aktiivien toiminnasta mahdollisimman helppoa. Siksi olemme luoneet digitaalisen palvelumallin, jossa seuravaatteiden koko hankintaprosessi ja maksaminen on siirretty verkkokauppaan. Palvelumallin ansiosta emme tarvitse kivijalkamyymälöitä, vaan voimme palvella seuroja ympäri Suomen vaivattomasti. Toimitamme tuotevalikoimamalliston, sovitusmalliston ja kaikki tilatut tuotteet sinun luoksesi seurasi toimitiloihin.

Verkkokauppamme sisältävät tiivistetysti: • Kahden verkkokaupan toteutus seuralle veloituksetta
 • Seuravaatteiden verkkokaupassa seuratekstiilihankinnat sähköisesti
 • Seuravaatekaupassa prosessin hallinta vedosten hyväksymisestä laskujen maksuun
 • Nopeuttaa ja helpottaa seuran toimihenkilöiden työskentelyä
 • Seuravaatekaupassa jokaisen tuotteen hinta painokuluineen
 • Fanituotteiden verkkokaupasta myyt faneille tuotteita
 • Teamprint ylläpitää kumpaakin verkkokauppaa
 • Varastoimme tuotteet, vastaanotamme ja lähetämme tilaukset puolestasi
 • Verkkokaupat sisältävät ansaintamallin, tarjolla tuottoa seuralle
 • Toimitamme seuramalliston ja sovitusmalliston postitse seurasi toimitiloihin
 • Toimitamme yksittäisten joukkueiden seuravaatetilaukset kerralla postitse
 • Toimitamme tilatut fanituotteet puolestasi suoraan tilaajalle