Valikko
Tyylikkäät ja toimitusvarmat

Peliasut ja pelipaidat

Pyydä tarjous!
Peliasut ja pelipaidat
Teamprintin peliasut ja pelipaidat ovat vaivaton ja toimitusvarma tapa hankkia peliasut joukkueelle. Sublimaatiopainatus mahdollistaa seurallenne yksilöidyt peliasut laadukkaalla painojäljellä ja pienemmillä kustannuksilla.
Helppoa

Vastaatko urheiluseurasi tai
joukkueesi peliasujen hankinnasta?Kun tarvitset nopeasti muutaman uuden pelipaidan lisää, onko pelipaita joskus loppunut maahantuojan varastosta tai koko pelipaitamalli poistunut valikoimasta? Kestääkö peliasun saamisessa kohtuuttoman kauan?

Ratkaisu on Teamprintin peliasut sublimaatiopainatuksella. Suunnittelemme ja valmistamme joukkueellesi yksilöidyt, seuran historiaan ja identiteettiin sopivat peliasut omalla tehtaallamme Kokkolassa. Saat peliasut urheiluseurallesi kätevästi osana seurapakettia.Teamprintin seurapaketti on seuran toimihenkilöiden ehdoilla suunniteltu palvelumalli, jossa olemme ajatelleet peliasujen ja muiden seuravaatteiden hankintaprosessin asiakkaamme puolesta alusta loppuun saakka. Seurapakettimme vastaa mainiosti eri urheiluseurojen tarpeisiin.

Palvelemme ripeästi ja vaivattomasti urheiluseuroja ympäri Suomen. Saat peliasut myös osana laajempaa seurapakettia.


Kiinnnostuitko? Soita minulle,
niin kerron mielelläni lisää.


Niklas Byskata puh. 040 737 1086040 737 1086,


Tyylikästä

Millainen on Teamprintin peliasu?Teamprintin peliasu on markkinoiden tyylikkäin peliasu urheiluseuroille. Ainutlaatuisen palvelumallimme ansiosta se on myös Suomen helpoin ja vaivattomin tapa hankkia peliasut.

Teamprint suunnittelee seurallesi yksilöidyn peliasun jo tarjousvaiheessa ja esittelee ehdotuksen peliasusta selkeinä ymmärrettävinä havainnekuvina.

Teamprintillä peliasun suunnittelee aina graafisen suunnittelun ammattilainen. Miksi? Me Teamprintillä haluamme korostaa peliasun tyylikkyyden merkitystä seuran identiteetille.

Emme tee ainoastaan käytännöllistä peliasua, vaan suunnittelemme peliasun niin, että sillä on merkitystä seuralle ja se puhuttelee seuraa. Tuomme seuran brändin ja perinteet peliasuun. Meidän tavoitteenamme on, että sinä sanot ”vau”, kun näet ehdotuksemme.
Tyylikkäät ja toimitusvarmat peliasutSublimaatiopainatus mahdollistaa seurallenne yksilöidyt peliasut laadukkaalla painojäljellä ja pienemmillä kustannuksilla.

 1. Graafikon suunnittelema peliasu
 2. Täysin räätälötävissä
 3. Yksi hinta, ei painokuluja
 4. Valmistus suomalaisena käsityönä
 5. Nopeat toimitukset & täydennykset

Sublimaatiopainatus ja oma tuotantoTyylikkäiden ja käytännöllisten peliasujen suunnittelu ja valmistus onnistuvat parhaiten sublimaatiopainatusta käyttäen ja omassa ompelimossa ommellen.

Sublimaatiolla toteutettu peliasu on melko tuntematon jalkapalloseurojen keskuudessa, mutta jo nopeasti yleistynyt jääkiekkoseurojen käytössä.


Markkinoiden tyylikkäin peliasu urheiluseuroille


Teamprint on kotimainen yritys, jonka työntekijöillä on pitkä kokemus peliasujen valmistuksesta.

Ammattitaitoiset ja taitavat graafikkomme suunnittelevat peliasun sinulle yksilöidysti. Sublimaatiopainatuksen ansiosta graafikkomme voi työskennellä ilman väri- tai kuviorajoitteita. Suunnittelun jälkeen peliasu painetaan sublimaatiotekniikalla painossamme. Lopuksi ompelijamme kokoavat peliasun ompelimossamme.

Käytämme peliasujen suunnitteluun ja materiaalien valintaan paljon aikaa. Laadukkaat lajeihin sopivat kangasmateriaalimme takaavat kestävyyden ja antavat erinomaisen kirkkaat värit peliasuille.Sublimaatiopainatuksessa graafikon suunnittelemat pelipaidan kuviot, värit, numerot, nimet, logot ja mainokset tulostetaan ensin digitaalisesti paperille. Tämän jälkeen väri siirretään sublimaatiokoneen lämmön kautta suoraan kankaaseen niin, että värit liukenevat kuumuudessa ja muuttuvat kaasuksi, joka imeytyy suoraan kankaaseen.

Sublimaatiopainatuksen jälkeen kaikki kuviot, värit, numerot, nimet, logot ja mainokset ovat osa kangasta. Painatukset eivät voi irrota. Sublimointi takaa, että pelipaita ei haalistu vaan kestää pesua ja kulutusta erinomaisesti.

Sublimaatiopainatus mahdollistaa sen, että peliasun logosta, numerosta, nimestä ja mainoksista ei tule lisäkustannuksia. Meiltä hankkimasi peliasun hinta on aina sama riippumatta painatusten määrästä!
Toimitusvarma

Peliasut ja pelipaidat osana seurapakettiaVoit hankkia Teamprintin peliasut osana seurapakettiamme. Teamprint tarjoaa 4-vuotisia yhteistyökumppanuuksia urheiluseuroille. Seurapakettimme on Suomen vaivattomin tapa hankkia kaikki seuravaatteet sisältäen peliasut yhdestä paikasta valmistusta ja merkkausta myöten.

ota yhteyttä

Seurapakettimme sisältää tiivistetysti: • 4-vuotinen sopimus (ensimmäinen vuosi siirtymä)
 • Yksilölliset sublimaatiopainetut peliasut
 • Craft-seuravaatteet Teamprintin kokoamana mallistona
 • Joukkueenjohtajan verkkokauppa toteutus ja ylläpito veloituksetta
 • Fanikauppa toteutus ja ylläpito veloituksetta
 • Seuran ansaintamalli jokaisesta ostetusta tuotteesta tuottoa seuralle
 • Tuotteiden painatus ja merkkaus omissa toimitiloissamme
 • Tuotteiden sovitusprosessin ja aikataulujen hallinta


Halutessasi voit tutustua tarkemmin siihen, miten olemme ajatelleet seuratekstiilien hankinnan prosessin puolestasi alusta loppuun saakka.

Lue lisää

Miksi hankkia peliasut Teamprintiltä?
1

Helppo ja asiakaslähtöinen


Toimintamallimme helppous sinulle perustuu henkilökohtaiseen palveluun ja asiakasseuralle toteutettuun verkkokauppaan. Verkkokauppa mahdollistaa peliasujen helpon ja nopean tilaus- ja toimitusaikataulun.2


Tyylikäs ja turvallinen


Teamprint suunnittelee seuralle uniikin peliasun jo tarjousvaiheessa. Seuran toimihenkilöt näkevät ehdotuksen peliasusta jo ennen päätöksentekoa. Peliasulle ilmoitettuun hintaan ei tule mitään lisäkustannuksia, ei edes numeroiden ja sponsorilogojen painatuksesta.3


Toimitusvarma


Peliasut suunnittelemme itse, ompelemme itse ja värjäämme ja merkkaamme sublimaatiopainatuksella itse omissa tuotantotiloissamme. Tämä takaa sen, että saat seurasi peliasua nopeasti ja pienissäkin erissä.

Seurasi peliasu ei koskaan lopu varastostamme tai poistu mallistosta. Päihitämme tunnetummat peliasujen tuotemerkit toimitusvarmuudessa kirkkaasti.4


Taloudellisesti järkevä


Teamprintin palvelukonsepti sisältää myös ansaintamallin seuroille. Jokaisesta verkkokaupasta ostetusta peliasusta jää tuottoa seuralle. Verkkokaupasta myyty tuote sisältää tuotekohtaisen ostohyvityskatteen, jonka Teamprint tilittää seuralle tai seura käyttää ostohyvityksenä.5


Pysyvyys ja yhteisöllisyys


Teamprint auttaa luomaan seurakulttuuria ja vahvoja seuraperinteitä. Missiomme on auttaa seuroja näyttämään yhtenäiseltä ja tyylikkäältä mahdollisimman vaivattomasti. Ammattigraafikon suunnittelema tyylikäs peliasu on tässä isossa roolissa.


Katso miten helppoa tilaaminen on!