Pyydä
tarjous!
Pyydä
tarjous!

Tyylikkäät, toimitusvarmat ja kotimaiset peliasut jalkapalloon


Suunnittelemme harrastejoukkueellesi yksilöidyt sublimaatiopainetut peliasut tyylikkäällä visuaalisella ilmeellä.

  1. Graafikon suunnittelema peliasu
  2. Täysin räätälötävissä
  3. Yksi hinta, ei painokuluja
  4. Valmistus suomalaisena käsityönä
  5. Nopeat toimitukset & täydennykset

Hinta: pelipaita 35 €, shortsit 25 €, sukat 9 €
Koot: 120 cm - 2XL, naisten koot

Katso videolta miten helppoa tilaaminen on!


Tyylikäs

Millainen on Teamprintin peliasu jalkapalloon?


Teamprint suunnittelee jalkapallon harrastejoukkueellesi yksilöidyn peliasun jo tarjousvaiheessa ja esittelee ehdotuksen peliasusta selkeinä ymmärrettävinä havainnekuvina. Näet ehdotuksemme ennen kuin teet ostopäätöksen.

Saat visuaalisesti juuri sellaisen peliasun kuin toivot.

Teamprintin sublimaatiopainetut jalkapalloasut koostuvat pelipaidasta, shortseista ja pelisukista.

Sublimaatiopainatuksella voimme yksilöidä peliasut täysin seuran toivomusten mukaan. Teamprintin Jalkapalloasu on istuva, kestävä ja tyylikäs. Valikoimaamme kuuluvat kattavasti koot miehille, naisille ja lapsille.

Logojen, numeroiden, nimien ja sponsorimainosten painatus sisältyy Teamprintillä aina peliasun hintaan. Painamme kaikki merkkaukset sublimaatiotekniikalla pysyvästi asuun. Suunnittelemme peliasuun sponsoripaikat valmiiksi ja huolehdimme puolestasi myös siitä, että kaikki sponsorit saavat logonsa peliasuun laadukkaana painatuksena.
Markkinoiden tyylikkäin peliasu jalkapalloon

Kotimaiset sublimaatiopeliasut nopeasti ja varmasti jalkapallon harrastejoukkueille


Teamprint on kotimainen yritys, jonka työntekijöillä on pitkä kokemus jalkapallon peliasujen valmistuksesta.

Ammattitaitoiset ja taitavat graafikkomme suunnittelevat peliasun sinulle yksilöidysti. Sublimaatiopainatuksen ansiosta graafikkomme voi työskennellä ilman väri- tai kuviorajoitteita. Suunnittelun jälkeen peliasu painetaan sublimaatiotekniikalla painossamme. Lopuksi ompelijamme kokoavat peliasun ompelimossamme.

Sublimaatiolla toteutetut peliasut yleistyvät nopeasti jalkapalloseurojen käytössä. Jalkapallossa suuret kansainväliset tuotemerkit dominoivat peliasutarjontaa, mutta tuotteiden toimitusajat ovat sietämättömän pitkiä Suomen kesään verrattuna. Sublimaatiopainatuksella toteutettuna voit saada aivan yhtä tyylikkään tai jopa tyylikkäämmän ja yksilöllisen peliasun paljon nopeammalla ja varmemmalla toimituksella.

Kaikki merkkaukset ja logot sisältyvät peliasun kankaaseen ja peliasun hintaan. Tämä parantaa peliasujen laatua ja istuvuutta ja helpottaa sponsorimyyntiä. Kun peliasun hinta on aina sama riippumatta mainospainatusten määrästä, aktiivinen sponsorimyynti tuottaa lyhentymätöntä tuloa suoraan joukkueen kassaan.

Käytämme peliasujen suunnitteluun ja materiaalien valintaan paljon aikaa. Laadukkaat lajiin sopivat kangasmateriaalimme takaavat kestävyyden ja antavat erinomaisen kirkkaat värit peliasuille.


Miksi hankkia peliasut jalkapalloon Teamprintiltä?


1

Helppo ja asiakaslähtöinen


Toimintamallimme helppous perustuu henkilökohtaiseen palveluun, graafiseen osaamiseen ja todenmukaiseen vedokseen, jonka asiakas saa nähtäväksi ennen tuotantoa. Tilaaminen on todella helppoa ja nopeaa.

2

Tyylikäs ja turvallinen


Teamprint suunnittelee joukkueelle kustomoidun peliasun. Peliasun ilmoitettuun hintaan ei tule lisäkustannuksia, ei edes numeroiden ja sponsorilogojen painatuksesta.
3

Toimitusvarma


Suunnittelemme, valmistamme ja ompelemme itse sublimaatiopeliasut omissa tuotantotiloissamme Kokkolassa. Tämä takaa sen, että saat joukkueesi peliasut nopeasti ja pienissäkin erissä. Tilaamanne peliasut säilyvät mallistossamme, eli joukkue saa samat peliasut myös tilatessaan uudemman kerran.Haluatko tietää lisää peliasuista? Voit olla yhteydessä suoraan minuun.
Niklas Byskata

puh. 040 737 1086040 737 1086

Voit myös jättää yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Nimi*
Seura

Puhelinnumero*
Sähkäpostiosoite*

Lisätietoa*