Valikko

Paidat osana seurapakettia

Paidat osana seurapakettia
Tyylikkäitä ja miellyttäviä paitoja osana seurapakettia seuran omasta fanikaupasta. Paitoihin kuuluu huppari, t-paita, pikeepaita ja collegepaita.

Paidat soveltuvat erityisen hyvin vapaa-aikaan tai pelireissuille. Paidat brändätään seuran logolla. Kaikista paidoista on saatavilla naisten, miesten ja lasten koot.

Tuotevalikoima

 • Evolve halfzip

  Evolve halfzip

  Koodi: 7124

  Evolve Half Zip on joustava ja kestävä verryttelypaita, joka tarjoaa erinomaisen kosteudensiirtokyvyn intensiivisten treenien aikana. Paita on valmistettu kierrätetystä polyesterista ympäristöjalanjäljen pienentämikseksi.

  Katso tuote

 • Evolve vetoketjuhuppari

  Evolve vetoketjuhuppari

  Koodi: 7125

  Evolve Hood Jacket on joustava ja kestävä huppari, joka tarjoaa erinomaisen kosteudensiirtokyvyn intensiivisten treenien aikana. Huppari on valmistettu kierrätyspolyesterista ympäristöjalanjäljen pienentämiseksi.

  Katso tuote

 • Craft Pusero

  Craft Pusero

  Koodi: 7026

  Pehmeä ja mukava treeni- ja verryttelypaita, joka on valmistettu tehokkaasti kosteutta siirtävästä teknisestä materiaalista. Ergonominen muotoilu ja joustava materiaali takaavat hyvän liikkuvuuden.

  Katso tuote

 • Craft Vetoketjuhuppari

  Craft Vetoketjuhuppari

  Koodi: 7025

  Miellyttävän tuntuinen ja rento huppari, joka on valmistettu pehmeästä ja toiminnallisesta polyesteristä. Erinomainen valinta lämmittelyyn sekä tottakai monipuoliseen käyttöön eri tapahtumissa ja vapaa-ajalla.

  Katso tuote

 • Pikeepaita

  Pikeepaita

  Koodi: 7129

  Pikeepaita teknisestä kierrätetystä polyesteristä. Paita on erittäin mukava päällä ja siinä on logo hihassa.

  Katso tuote