Valikko

Craft verryttelypuku osana seurapakettia

Craft verryttelypuku osana seurapakettia
Craftin verryttelypuku koostuu verryttelytakista ja verryttelyhousuista. Verrytteluasun materiaali on erittäin kevyttä, pehmeää ja hengittävää polyesterkangasta. Sekä takissa että paidassa on vetoketjutaskut.

Verryttelyasuun saa logon, numeron ja mainospainatuksia. Verryttelypuvuista löytyy koot sekä miehille, naisille että lapsille. Hanki verkkapuvut osana seurapakettia seuran omasta verkkokaupasta.

Tuotevalikoima

 • Evolve verryttelytakki

  Evolve verryttelytakki

  Koodi: 7104

  Evolve Full Zip on joustava ja kestävä verryttelytakki, joka tarjoaa erinomaisen kosteudensiirtokyvyn intensiivisten treenien aikana. Takki on valmistettu kierrätetystä polyesterista ympäristöjalanjäljen pienentämikseksi. Takissa on vetoketjulliset sivutaskut.

  Katso tuote

 • Evolve verkkahousut

  Evolve verkkahousut

  Koodi: 7105

  Joustavat ja kestävät treenihousut, jotka tarjoavat erinomaisen kosteudensiirron intensiivisten treenien aikana. Housut on valmistettu kierrätyspolyesterista ympäristöjalanjäljen pienentämikseksi. Joustava vyötärö kiristysnyörillä varmistaa täydellisen istuvuuden. Vetoketjut lahkeissa helpottavat pukemista ja riisumista.

  Katso tuote

 • Craft Verryttelytakki

  Craft Verryttelytakki

  Koodi: 7004

  Tekninen verryttelytakki kontrastivärillä. Erittäin kevyt ja pehmeän tuntuinen, loistavasti hengittävä polyesterikangas. Vetoketjutaskut.

  Katso tuote

 • Craft Verryttelyhousut

  Craft Verryttelyhousut

  Koodi: 7005

  Tekninen verryttelyhousu suoralla lahkeella ja kontrastivärillä. Vetoketjutaskut. Erittäin kevyt, pehmeän tuntuinen ja hengittävä polyesterikangas.

  Katso tuote