Valikko

Craft takki osana seurapakettia

Craft takki osana seurapakettia
Craftin laadukas takki on sopiva harjoitteluun, kentän laidalle, pelimatkoille ja vapaa-aikaan. Tarjoamaamme kuuluu tikkitakit, kevyttoppatakit, talvitakit ja sadetakit.

Kaikkia takkeja saa naisten, lasten ja miesten koossa. Takkeihin saa logon, numeron ja mainospainatuksia. Hanki seuratakki osana seurapakettia seuran omasta verkkokaupasta.

Tuotevalikoima

 • Craft Sadetakki

  Craft Sadetakki

  Koodi: 7010

  Vedenpitävä kuoritakki. Teipatut saumat. Tarrakiinnityksellä toimiva huppu löytyy kauluksen sisältä. Joustavat resorit hihoissa ja helmassa.

  Katso tuote

 • Core tikkitakki

  Core tikkitakki

  Koodi: 7211

  Pidä brändisi lämpimänä viileinä päivänä Core Explore Isolate Jacket:in avulla. Tässä lämpimässä takissa on kierrätetystä polyesterista valmistettu toppaus. Erinomainen valinta jokapäiväiseen käyttöön.

  Katso tuote

 • Craft Tikkitakki

  Craft Tikkitakki

  Koodi: 7011

  Kevyttoppatakki. Vetoketjulliset sivutaskut sekä rintatasku. Irrotettava huppu sekä vahvikekangasta hartioilla. Joustavat resorit hihoissa ja helmassa.

  Katso tuote

 • Craft Valmentajantakki

  Craft Valmentajantakki

  Koodi: 7012

  Erittäin kevyt ja pehmeä sekä lämmin Parkatakki. Vetoketjulliset rintatasku sekä sivutaskut. Vetoketjullinen povitasku kuulokejohdon ulostulolla sekä verkkopovitasku toisella puolella. Lumilukot/tuulipussit hihoissa. Irrotettava huppu. Erinomaisesti vettä ja tuulta hylkivä kangas.

  Katso tuote