Valikko
Tyylikkäät ja toimitusvarmat

Peliasut jalkapalloon

Pyydä tarjous!
Peliasut jalkapalloon
Teamprintin peliasut ja pelipaidat jalkapalloon ovat helppo ja toimitusvarma tapa hankkia peliasut joukkueelle ja koko seuralle. Sublimaatiopainatus mahdollistaa seurallenne yksilöidyt jalkapallopeliasut laadukkaalla painojäljellä, pienemmillä kustannuksilla ja kenttien tyylikkäimmällä lopputuloksella.
Helppoa ja tyylikästä

Vastaatko jalkapalloseurasi tai -joukkueesi peliasujen hankinnasta?Onko peliasujen hankinta hidasta ja epävarmaa? Onko suuren, markkinoita hallitsevan brändin varasto taas tyhjä juuri sinun joukkueesi pelipaitamallista? Tuottavatko peliasun sponsorilogot turhan suurta päänvaivaa?

Teamprintin sublimaatiopainatuksella valmistetut peliasut helpottavat peliasuista vastaavien seura-aktiivien arkea.

Suunnittelemme ja valmistamme joukkueellesi yksilöidyt, seuran historiaan ja identiteettiin sopivat peliasut omalla tehtaallamme Kokkolassa. Saat peliasut jalkapalloon kätevästi myös osana seurapakettia.

Teamprintin seurapaketti on seuran toimihenkilöiden ehdoilla suunniteltu palvelumalli, jossa olemme ajatelleet peliasujen ja muiden seuravaatteiden hankintaprosessin asiakkaamme puolesta alusta loppuun saakka. Seurapakettimme vastaa erityisesti suurten ja keskisuurten jalkapallon junioriseurojen tarpeisiin ja siksi moni suomalainen nappulaseura luottaakin Teamprintiin.

Palvelemme nopeasti, joustavasti ja vaivattomasti jalkapalloseuroja ympäri Suomen. Saat peliasut jalkapalloon myös osana laajempaa seurapakettia.


Tyylikkäät ja toimitusvarmat peliasutSublimaatiopainatus mahdollistaa seurallenne yksilöidyt peliasut laadukkaalla painojäljellä ja pienemmillä kustannuksilla.

 1. Graafikon suunnittelema peliasu
 2. Täysin räätälötävissä
 3. Yksi hinta, ei painokuluja
 4. Valmistus suomalaisena käsityönä
 5. Nopeat toimitukset & täydennyksetTyylikästä

Millainen on Teamprintin peliasu jalkapalloon?Teamprintin sublimaatiopainetut jalkapalloasut koostuvat pelipaidasta, shortseista ja pelisukista.

Sublimaatiopainatuksella voimme yksilöidä peliasut täysin seuran toivomusten mukaan. Teamprintin Jalkapalloasu on istuva, kestävä ja tyylikäs. Valikoimaamme kuuluvat kattavasti koot miehille, naisille ja lapsille.

Logojen, numeroiden, nimien ja sponsorimainosten painatus sisältyy Teamprintillä aina peliasun hintaan. Painamme kaikki merkkaukset sublimaatiotekniikalla pysyvästi asuun. Suunnittelemme peliasuun sponsoripaikat valmiiksi ja huolehdimme puolestasi myös siitä, että kaikki sponsorit saavat logonsa peliasuun laadukkaana painatuksena.


Kiinnnostuitko? Soita minulle,
niin kerron mielelläni lisää.


Niklas Byskata puh. 040 737 1086040 737 1086,

Valmistamme peliasun jalkapalloon soveltuvista, laadukkaista materiaaleista. Nämä futiskamppeet kestävät kovaa peliä, liukutaklauksia märällä nurmella ja kovaa pesua.

Teamprintillä peliasun suunnittelee aina ammattigraafikko. Voit siis vapaasti inspiroitua johtavien futisseurojen tyylikkäistä peliasuista. Me muutamme visiosi todeksi.Markkinoiden tyylikkäin peliasu jalkapalloseuroilleSuunnittelemme seurallesi yksilöidyn peliasun jo tarjouksen jättäessämme. Esittelemme ehdotuksen peliasusta selkeinä ymmärrettävinä havainnekuvina. Näet visiosi toteutettuna ennen kuin teet ostopäätöksen.

Peliasut jalkapalloon hankit seuran omasta verkkokaupasta, jonka toteutamme sinulle veloituksetta osana seurapaketti-palveluamme. Kun me valmistamme peliasusi alusta loppuun itse, peliasujen lisätilaus yksittäiskappaleinakin on uskomattoman helppoa ja nopeaa.


Sublimaatiopainetut peliasut yleistyvät jalkapallossaSublimaatiolla toteutettu peliasu on jalkapallon puolella vielä toistaiseksi harvinaisempi kuin jääkiekossa, mutta tämä ero kuroutuu nopeasti umpeen. Tieto sublimaation selkeistä eduista kulkeutuu eteenpäin.

Sublimaatiopainatuksessa graafikkomme suunnittelemat pelipaidan kuviot, värit, numerot, nimet, logot ja mainokset tulostetaan ensin digitaalisesti paperille. Sitten väri siirretään sublimaatiokoneen lämmön kautta kankaaseen niin, että värit liukenevat kuumuudessa ja muuttuvat kaasuksi, joka imeytyy suoraan kankaaseen.


Sääripotku ja KPV Akatemia taistelemassa pisteistä Teamprintin peliasuissa. Kuva: Jouko Vierimaa

Kaikki merkkaukset sisältyvät siis asun kankaaseen ja sen ansiosta myös peliasun hintaan. Tämä parantaa pelaisujen laatua ja istuvuutta ja helpottaa seura-aktiivien jokapäiväistä tekemistä merkittävästi. Kun peliasun hinta on aina sama riippumatta mainospainatusten määrästä, aktiivinen sponsorimyynti tuottaa lyhentymätöntä tuloa suoraan joukkueen kassaan.

Me suunnittelemme yksilöllisen peliasumallin jokaiselle asiakasseurallemme. Teemme myös jokaiselle yksittäiselle joukkueelle omat version peliasumallista joukkuekohtaisine sponsoreineen. Kun sinun pitää tehdä pienikin lisätilaus, juuri sinun joukkueesi peliasu on meillä jo valmiina odottamassa tuotantoa.

Jalkapallossa suuret kansainväliset tuotemerkit dominoivat peliasutarjontaa. Suomen pieni markkina-alue ei kiinnosta näitä tuotemerkkejä. Tuotteiden toimitusajat ovat sietämättömän pitkiä Suomen kesään verrattuna. Sublimaatiopainatuksella toteutettuna voit saada aivan yhtä tyylikkään tai jopa tyylikkäämmän ja yksilöllisen peliasun paljon nopeammalla ja varmemmalla toimituksella.

Laadukkaat lajiin sopivat kangasmateriaalimme ja sublimointi takaavat, että pelipaita ei haalistu vaan kestää kunnon pesua ja kulutusta erinomaisesti.
Toimitusvarma

Jalkapallon peliasut ja pelipaidat osana seurapakettiaVoit hankkia peliasut jalkapalloon osana seurapakettiamme. Tarjoamme 4-vuotisia yhteistyökumppanuuksia jalkapalloseuroille. Seurapakettimme avulla hankit vaivattomasti kaikki seuravaatteet yhdestä paikasta merkkausta myöten.

ota yhteyttä

Seurapakettimme sisältää tiivistetysti: • 4-vuotinen sopimus (ensimmäinen vuosi siirtymä)
 • Yksilölliset sublimaatiopainetut peliasut
 • Craft-seuravaatteet Teamprintin kokoamana mallistona
 • Joukkueenjohtajan verkkokauppa toteutus ja ylläpito veloituksetta
 • Fanikauppa toteutus ja ylläpito veloituksetta
 • Seuran ansaintamalli jokaisesta ostetusta tuotteesta tuottoa seuralle
 • Tuotteiden painatus ja merkkaus omissa toimitiloissamme
 • Tuotteiden sovitusprosessin ja aikataulujen hallinta


Halutessasi voit tutustua tarkemmin siihen, miten olemme ajatelleet seuratekstiilien hankinnan prosessin puolestasi alusta loppuun saakka.

Lue lisää

Miksi hankkia peliasut jalkapalloon Teamprintiltä?
1


Helppo ja asiakaslähtöinen


Toimintamallimme helppous sinulle perustuu henkilökohtaiseen palveluun ja asiakasseuralle toteutettuun verkkokauppaan. Verkkokauppa mahdollistaa peliasujen helpon ja nopean tilaus- ja toimitusaikataulun.2


Tyylikäs ja turvallinenTeamprint suunnittelee seuralle uniikin futisasun jo tarjousvaiheessa. Seuran toimihenkilöt näkevät ehdotuksen peliasusta jo ennen päätöksentekoa. Peliasulle ilmoitettuun hintaan ei tule mitään lisäkustannuksia painatuksista.3


ToimitusvarmaPeliasut suunnittelemme itse, ompelemme itse ja värjäämme ja merkkaamme sublimaatiopainatuksella itse omissa tuotantotiloissamme. Saat seurasi peliasua nopeasti ja pienissäkin erissä.

Seurasi peliasu ei koskaan lopu valmistajan varastosta tai poistu mallistosta. Päihitämme tunnetummat peliasujen tuotemerkit toimitusvarmuudessa kirkkaasti.4


Taloudellisesti järkeväTeamprintin palvelukonsepti sisältää myös ansaintamallin seuroille. Jokaisesta verkkokaupasta ostetusta peliasusta jää tuottoa seuralle. Verkkokaupasta myyty tuote sisältää tuotekohtaisen ostohyvityskatteen, jonka Teamprint tilittää seuralle tai seura käyttää ostohyvityksenä.5


Pysyvyys ja yhteisöllisyysTeamprint auttaa luomaan seurakulttuuria ja vahvoja seuraperinteitä. Missiomme on auttaa seuroja näyttämään yhtenäiseltä ja tyylikkäältä mahdollisimman vaivattomasti. Ammattigraafikon suunnittelema tyylikäs peliasu on tässä isossa roolissa.


Katso miten helppoa tilaaminen on!