Valikko

5 syytä valita Teamprint urheiluseuran yhteistyökumppaniksi

Syitä miksi valita Teamprint urheiluseuran kumppaniksi on varmasti enemmän kuin nämä 5, mutta uskomme että nämä riittävät vakuuttamaan seuranne siitä, että Teamprint on oikea valinta yhteistyökumppaniksi juuri teille.
5 syytä valita Teamprint urheiluseuran yhteistyökumppaniksi

1. Rakennamme yhdessä vahvempaa seurakulttuuria


Kuulostaa ehkä suurilta lupauksilta, mutta kun asiaa tarkastelee lähemmin saattaa huomata, että kyse onkin aika yksinkertaisista asioista… Miten seurakulttuuri rakentuu? No, vastauksia on varmasti monia, mutta meidän mielestä valtaosa lähtee urheiluseuran brändistä. Kun brändi on yhdenmukainen ja koskettaa ihmisiä - silloin luodaan seurakulttuuria!

Me luomme joko seuran identiteettiin ja strategiaan perustuvan brändin tai kokonaan uuden brändin, joka varmasti koskettaa, ja tuomme sen toteen myös seuran viestinnässä ja käytännön tuotteissa. Kun seura näyttää visuaalisesti hyvältä ja yhtenäiseltä ja kun seuran viestintä on johdonmukaista ja tunnistettavaa vetää seura puoleensa uusia pelaajia, seuratoimijoita ja sponsoreita.

Teamprint tekee uuden brändin näkyväksi seuratekstiileihin, fanikauppaan, katukuvaan, someen ja nettisivuille, mutta myös seuran toimintatapoihin Teamprintin luomilla seurabrändäyksen hallintatyökaluilla.

2. Luomme helpomman seura-arjen ja selkeät toimintatavat


Meiltä urheiluseura saa tuotteiden ja palveluiden lisäksi valmiit toimintamallit, jotta arki urheiluseurassa sujuisi mahdollisimman mutkattomasti.

Tuotteiden sovittaminen on tehty helpoksi seuran oman sovituskaapin avulla, tuotteiden tilaaminen on nopeaa seuralle luoduista verkkokaupoista ja tuotteet tulevat seuralle aina valmiiksi merkattuina.

Sovituskaappi, tuotepaketit, sponsoriesitteet, some-pohjat mainitaksemme muutamat tekevät seuratyöntekijöiden ja joukkueenjohtajien työstä selkeää ja yhdenmukaista.

3. Toteutamme kaksi verkkokauppaa varainhankintamallilla seuran käyttöön


Kassaan kertyy rahaa - ja seuran ei tarvitse tehdä mitään! Mikäs voisi olla sen parempaa?

Luomme veloituksetta kaksi verkkokauppaa yhteistyöseuroillemme:

Ensimmäinen verkkokaupoista on nimeltään joukkueenjohtajan kauppa. Täältä seura tekee sisäisiä ostojaan, eli peliasuja, seuratekstiilejä merkkauksineen ja muita seuratuotteita. Kaupan käyttö on helppoa, nopeaa ja luotettavaa.

Toinen kaupoista on fanikauppa, joka nimensä mukaan myy fanituotteita seuran pelaajille, perheille ja faneille. Parasta fanikaupassa on se, että se on kokonaan Teamprintin ylläpitämä, eli seuran ei tarvitse nähdä fanituotteiden myynnin eteen yhtään vaivaa!

Kun kaupoista tehdään ostoja kertyy varoja seuratoimintaan 1,5€-10€/tuote eikä seuran tarvitse tehdä yhtään mitään!

4. Tarjoamme kaiken seuran tarvitseman saman katon alta


Teamprintiltä seuranne saa yhdestä ja samasta paikasta seurabrändäyksen, graafisen suunnittelun palvelut, painopalvelut, peliasut, seuravaatteet, fanituotteet ja seuratuotteiden hankkimiseen tarkoitetut verkkokaupat.

Kukaan muu Suomessa ei tarjoa vastaavaa palvelua. Teamprint on ainoa seuravaatetoimittaja, joka suunnittelee seurallesi visuaalisen ilmeen ja pystyy myös itsenäisesti toteuttamaan suunnitelman käytännössä.

Päättyneet ovat siis päivät kun jojot kiikuttavat seuratekstiilit painoon, pelaajat odottavat lisätilauksia puoli kautta ja seurapomot pohtivat päänsä puhki miten mainostoimiston suunnittelema visuaalinen ilme saadaan toteutettua käytäntöön!

5. Olemme todellinen kumppani seuran arjessa


Teamprint on perustettu aidosta halusta auttaa seuroja voimaan ja toimimaan paremmin. Palvelemme ainostaan urheiluseuroja ja teemme omalta osaltamme seura-aktiivien toiminnasta mahdollisimman sujuvaa. Teamprintillä ollaan entisiä ja nykyisiä joukkueurheilijoita ja siksi tiedämme, kuinka paljon seuran pyörittäminen vapaaehtoisvoimin vaatii. Siksi haluamme olla urheiluseuran kumppani arjessa.

Siinä ne oli - 5 syytä valita Teamprint - joko vakuutuit? Soita alla olevaan numeroon ja jutellaan lisää! Lupaamme kertoa lisää syitä sille, miksi juuri teidän seuran kannattaa ryhtyä yhteistyöhön Teamprintin kanssa!

Piditkö lukemastasi? Jaa juttu verkostollesi!